Nos, hogy- hogy is kezdődött?

1977 decemberében megszülettem és azóta is Szentlászló számomra a világ közepe. Itt nevelkedtem és nem is tudnék ennél jobb helyet elképzelni a kreativitásom kiteljesedéséhez.

Gyerekkoromban imádtam nézni, ahogy édesapám a műhelyében fúr és farag, mindig alkot valamit és természetesen folyton láb alatt voltam, kíváncsiskodtam.

Egész pici korom óta igyekszem megóvni a körülöttem lévő tárgyakat és a környezetemet, mert hiszem, ha csak egy valaki tesz ezért, akkor tovább lesz élet ezen a csodás bolygón.

Véleményem szerint napjainkban embertársaim hajlamosak elsiklani azon értékek mellett, amely a szemük elé tárul. A közvetlen környezetünkben lévő természet megóvása azért is fontos, hogy jó példával járjunk elől a következő nemzedék előtt. Végzettségem szerint kulturális rendezvényszervező volnék, így adott az a lehetőség, hogy megmutassam kicsiknek és nagyoknak miként tehetik ők is ezt.

A háztartásban keletkezett hulladékokból egy kis kreativitással remek lakásdekorációs kellékeket készíthetünk. Így gondoltam egy merészet és jómagam is elkezdtem összegyűjtögetni ezt - azt a háztartásban. Bizton állíthatom, hogy szinte minden újrahasznosítható valamilyen formában. Van, amit egy kis textillel, van, amit egy kis műanyaggal kombinálunk és máris a mi alkotásunkká válik. Fémet és fát, üveget és műanyagot és persze papírt is lehet újrahasznosítani. 

Ezen kívül természetesen készítek még egyéb dekorációkat is, például a napjainkban oly divatos selyemvirágos ajtókopogtatót, asztaldíszt, illetve egyéb lakásdekorációs termékeket az évszakoknak megfelelően, lehetőség szerint belecsempészve néhány újrahasznosítható kelléket.